Implanti
Implantologija


Ugradnja implantata
Kada pričamo o ugradnji implantata zapravo pričamo o jako ozbiljnom hirurškom zahvatu pa samim tim tako i pristupamo tom procesu. Prvo izrađujemo tačnu dijagnozu vilične kosti kako bismo odredili tačnu širinu, visinu i gustinu kosti. Koristeći ove informacije zatim biramo odgovarajuci implantat. Samo na ovaj način je moguće planiranje preciznog rada i željeni rezultat se lako postiže.

Implanti


Povoljan i visoko kvalitetan
Pod pojmom “povoljan implantat” podrazumevamo da se isplanirani stomatološki troškovni plan može zadržati i kao takav implementirati a da ne nastanu dodatni troškovi. Koristimo samo najkvalitetnije implantate premium brendova STRAUMANN i BREDENT.Određivanje cene putem telefona ili e-poštom nije dopušteno a ni poželjno. Zato ćemo Vam rado ponuditi besplatan pregled i konsultaciju, gde ćemo izraditi individualni plan lečenja prilagođen Vašim potrebama i mogućnostima.

Bezbolan tretman
Implantiranje ne boli.
Upotrebom lokalne anestezije s injekcijom operacija i ugradnja implanta Vam neće uzrokovati bol. Čak i nakon operacije, obično boli mnogo manje od na primer, ekstrakcije zuba, jer se implantat ugrađuje samo u potpuno zdrave kosti bez upale. Jedna do dve tablete protiv bolova nakon operacije su dovoljne, mada mnogi pacijenti čak i ne trebaju nikakva sredstva za ublažavanje bolova.

Šta su zapravo implanti
Implantati su veštački zubni koreni izrađeni od titanijuma materijala koji se vrlo dobro podnosi i apsolutno bez alergijskih reakcija i fiksirani su jako dobro u viličnoj kosti. Na primer proteze pričvršćene na ovim “korenima zuba” drže čvrsto i dugoročno. Posebna prednost implantata je da zdrave zube ne moramo brusiti.

Implanti


Faza zarastanja
“Faza zarastanja” traje od tri do šest meseci i služi kako bi se osiguralo da vilična kost srasta sa implantom i dobija na čvrstoći.Konačno na Vašim novim implantatima dobijate i Vaše “nove” zube u obliku kruna ili mostova koji su pojedinačno stvoreni za Vas, a sa kojima možete opet sve jesti, smejati se bezbrižno i potpuno uživati u životu.

Telefon

0653909009

Adresa

Školska 41 - 22221 Laćarak

Radno vreme

pon-pet: 9:00 - 13:00 i od 16:00 - 20:00
nedelja: zatvoreno 

© Copyright 2021 Stomatologija Mihajlović