Konzervativa
Plombe i lečenje zubaAko imate zub koji je zahvaćen karijesom i samim tim je oštećen, njegovo izvorno stanje se može vratiti tako što ćemo karijes očistiti i zub restaurirati belom kompozitnom plombom. Amalgam se više ne koristi u našoj stomatološkoj ordinaciji jer u sebi sadrži živu koja na duži vremenski period šteti Vašem organizmu. Iz tog razloga nudimo Vam moderne alternativne materijale kao što je na primer kompozit.


Kopmozitna plomba
Kompozitna plomba je bela plomba, koja se sastoji od organskih materijala i stoga je apsolutno sigurna jer ne sadrži štetne metale i potpuno je prilagođenja prirodnoj boji naših zuba. Samo jednim dolaskom zub je završen – Vi ste uštedeli na vremenu i što je najbitnije nakon tretmana odmah možete jesti. Nekada se kompozit koristio isključivo u frontalnoj regiji, ali dalji razvoj dentalnih adhezivnih sistema omogućili su nam korišćenje kompozita u bilo kojoj regiji usta. Kompozitna plomba ima prosečno trajanje od najmanje pet godina. Bela boja takođe daje prirodan izgled. Jednostavna, bela i estetski lepa.

Lečenje zuba
Ukoliko je karijes suviše oštetio zub da se kompozitna plomba ne može odmah uraditi,ili je došlo do nekih komplikacija u vidu bola i otoka zuba,zub je moguće sačuvati i spasiti lečenjem kanala korena zuba (zubnog živca). Naša ordinacija se uspešno bavi i rešavanjem ovih bolesti zuba.

Telefon

0653909009

Adresa

Školska 41 - 22221 Laćarak

Radno vreme

pon-pet: 9:00 - 13:00 i od 16:00 - 20:00
nedelja: zatvoreno 

© Copyright 2021 Stomatologija Mihajlović